Ebben a cikkben:
Címkék

Műfordítói Workshop-sorozat gyakorlati alkalom 4-5

2022. április 02.
1584
Műfordítói Workshop-sorozat gyakorlati alkalom 4-5

A Csokonai Nemzeti Színház és a Debreceni Egyetemi Színház az Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program keretein belül megvalósuló, a „Román-magyar határon átnyúló kulturális inkubátor az előadóművészek számára” (ROHU-445) elnevezésű projekt keretében műfordítói workshopot hirdet bármely romániai és magyar egyetem hallgatói, illetve művészeti szerveződések érdeklődő tagjai részére.

A projekt célja a ROHU pályázat keretén belül román-magyar kulturális kapcsolatok kialakítása és ápolása a színház, azon belül a színházi műfordítás keretrendszerén belül. A workshopokon román és magyar hallgatók dolgoznak együtt közös feladatokon.

4. gyakorlati alkalom előadói és témája: Andrei Dósa - Lexical-semantical problems in the translation of Nothing Happened, a ballad on the me too movement I.

5. gyakorlati alkalom előadói és témája: Andrei Dósa - Lexical-semantical problems in the translation of Nothing Happened, a ballad on the me too movement II.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!