Ebben a cikkben:
Címkék

Amatőr színházak - mentorprogram - Kabai Lakat Színpad (2022.12.20.)

2022. december 22.
441
Kaba

Utazás célja: az Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló ROHU-445 azonosító számú „Romanian-Hungarian Cross-border cultural incubator for performing arts” (rövid címe: „CBC Incubator”) (magyarul: Román-magyar határon átnyúló kulturális inkubátor az előadóművészetek számára) A.T1.1. – Amatőr színházak – színészmesterség és A.T1.2. Amatőr színházak – menedzsment alprojekt című projekt keretein belül megvalósuló mentorprogram első alkalmának megvalósítása

Utazás dátuma: 2022. december 20.

Úti cél: Kaba – Lakat Színpad – Kaba, Szabadság tér 9.

A Csokonai Színházból részt vevő személyek:

            Gemza László Péter

            Ferenczy Csaba

A mentorprogram keretein belül a szakemberek ellátogatnak a régióban rendszeresen előadásokat adó amatőr színházak működési helyére, és felmérik az amatőr színházak működési modelljét, a feltételrendszert, a társulat önmagával szemben támasztott elvárásait, a működés során felmerülő nehézségeket és hiányosságokat. A szakmai mentorok összesen nyolc alkalommal látogatnak el a mentorált társulathoz.

Ez az alkalom a kabai Lakat Színpadnál az első látogatás.
Helyszíni bejárás történt az amatőr társulat működési helyén felmérve a működésük körülményeit, megismerve annak részletes feltételrendszerét.

Ezt egy egyeztetés követte a CBC445 projekt alapvető céljainak, az A.T1.1. alprojekt célkitűzéseinek és az attól elvárt jövőbeli hatások ismertetése tárgyában.

2022. december 20. Kaba

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!